9 Ağustos 2018 Perşembe

Hadi Bilgi Yarışması Hangi Günler ve Saat Kaçta Başlıyor? Hadi İpucu

Hadi Bilgi Yarışması büyük ilgi çekiyor. Merak konusu olmuş birçok sorunun sorulduğu Hadi yarışması hangi günler ve saat kaçta oynanıyor? Hadi nedir? Hadi yarışması ipuçları Merak Konuları sitemizde yer alıyor.

Büyük bir ilgiyle takip edilen ve yüzbinlerce kişiyi her gün telefon başına kilitleyen bir yarışma, bugünlerde sosyal medyayı sallıyor. Merak Konuları sayfası olarak bizim de yakından takip ettiğimiz ve ilginç, sıradışı bilgiler hakkında sorular sorulması nedeniyle ilgilenmemiz gerektiğini düşündüğümüz Hadi Bilgi Yarışması hakkında bilgileri paylaşıyoruz.

Hadi yarışması nedir?

Yarışma, cep telefonları üzerinden oynanabiliyor. Google Play Store ve AppStore üzerinden indirebileceğiniz Hadi uygulamasına, cep telefonu numaranız ile giriş yapıyorsunuz. Yarışmada belli günler ve saatlerde, online olarak tüm yarışmacılara 12 soru şeklinde uygulanıyor.

Hadi hangi günler ve saat kaçta başlıyor?

Yarışma haftanın her günü, online olarak oynanıyor. Hadi saat kaçta sorusunun yanıtı ise değişiyor. Her gün saat 20:30’da başlayan yarışma, ayrıca bazı günlerde 12:30’da da oluyor. Haftanın her Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde hem saat 12:30’da hem de saat 20:30’da yarışma başlıyor.


hadi yarışması

Hadi ipucu nedir?

Yarışmada sorulan her 12 sorudan 1’i, yarışmadan önce ipucu olarak veriliyor. İpucu Hadi sayfasının İnstagram sayfasından yarışmacılara duyuruluyor.

Hadi soruları genel kültür ağırlıklı oluyor. Coğrafya, tarih, sinema, spor, bilim gibi birçok daldan gelen sorular, Merak Konuları olarak sayfamızın konseptine son derece yakın olan, yarışmacıları merak içerisinde bırakan soruları nedeniyle yarışmaya sayfamızda yer ayırmaya karar verdik. Hadi ipuçları artık Merak Konuları internet sitesinde olacağından, hemen haberdar olmak için sitemizi favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Hadi Yarışması Ödülü

Ödül şu an için 4000 TL olarak belirleniyor. Ancak takipçi sayısı arttıkça ödül de arttığı gibi, bazen özel etkinlikler düzenlenerek 20.000 TL, 10.000 TL gibi ödüller de veriliyor. Bir yarışmada ödül, 12 sorunun tamamını bilen yarışmacılara eşit olarak dağıtılıyor. Ödül miktarı 20 TL’yi geçtikten sonra yarışmacıların banka hesaplarına yatırılıyor.

Hadi joker kodu

Joker, yarışmanın en önemli maddelerinden biri olarak görülüyor. Çünkü farklı konulardaki ve gittikçe zorlaşan 12 sorunun hepsini bilmek son derece zor oluyor. Turkcell abonesi olan yarışmacılar, BİP uygulamasından her hafta bir joker hakkı kazanabiliyor. Ayrıca referans olunan her yarışmacı başına bir joker hakkı elde ediliyor.


0 yorum:

Yorum Gönder