19 Ağustos 2018 Pazar

Wolverine, Magneto ve Storm Nedir? Hangi Film Karakterleridir?

Hadi ipucu olarak bugün Wolverine, Magneto ve Storm isimleri verildi. Peki bu isimler nedir? Wolverine, Magneto ve Storm hangi filmin karakterleridir? X-Men karakterleri hakkında bilgileri inceliyoruz.

Hadi yarışması 19 Ağustos 2018 Pazar akşamı 10.000 TL ödül verecek. Merak Konuları konseptimize uygun olduğu için Hadi ipucu konusunda yazılarımıza devam ediyoruz. 15 zor sorulu yarışmada bugün Wolverine, Magneto ve Storm kelimeleri ile ilgili bilgileri bir araya getiriyoruz. Her günün ipucuna en hızlı şekilde ulaşmak için Hadi İpucu sayfamızı tarayıcınızdan favorilerinize ekleyebilir, takibe alabilirsiniz.



İpucu bugün şu şekilde yarışmacılara duyuruldu: “Hadi bu akşam 20:30’da. Vazgeçemediklerimizde bugün… Wolverine, Magneto ve Storm sizlere ne çağrıştırıyor?”

Wolverine, Magneto ve Storm nedir?

Bu üç kelime, ilk harflerinden de anlaşılacağı üzere birer isimdir. Bu isimlerin bir araya gelmesinin sebebi ise elbette ortak noktaları olmasıdır. Yukarıda belirttiğimiz 3 isim, sinema severlere tanıdık gelecektir. Çünkü üçünün ortak noktası, çok sevilen bir film serisinin önemli kahramanları olmasıdır.


x-men karakterleri


Hemen söyleyelim; bu karakterler Marvel’ın sahibi olduğu X-Men film serisine ait karakterlerdir. X-Men serisi, geçtiğimiz 14 yılda çekilen 7 filmden oluşuyor. Bazıları doğrudan popüler çizgi romanların kahramanları olan karakterlerden bazıları sadece film serisi için yaratıldı. Yazımızın devamında bu üç karakteri ayrı ayrı, kısaca ele alacağız. 



Yarışmanın ipucu “X-Men” veya çok düşük bir ihtimalle de olsa serinin sahibi olan "Marvel" olacaktır. Ancak merak edenler okumaya devam edebilir. Filmleri izlemeyenler için “SPOİLER” içerebileceğini de belirtelim.

Wolverine

Baş kahramanın gerçek adı James Logan Howlett’tir. Canlandıran oyuncu ise Hugh Jackman’dır. Bu karakter tüm X-Men filmlerinde yer aldı. Çünkü Logan ya da “Wolverine” her şeyin merkezindedir. Üvey kardeşi Victor'la birlikte savaşmıştır. Düşmanları Magneto, Sentinels ve diğer birçok karakterdir. Wolverine, üç kadını sevdi ve bunlardan birini öldürmek zorunda kaldı.

Magneto

Karakterin gerçek adı Erik Lehnsherr’dir. Farklı filmlerde Ian McKellen, Michael Fassbender, Bill Milner ve Brett Morris canlandırdı. Erik’in özel güçleri ilk olarak kendilerini Nazi toplama kampında yaşayan genç bir çocukken gösterdi. Sebastian Shaw, Erik’in annesini öldürerek bu güçleri kendisi için kullanmaya çalıştı. Charles Xavire ve Magneto; her ikisi de türlerinin hayatta kalması için birlikte savaşmıştır.

Storm

Gerçek adı Ororo Munroe’dur. Bu karakteri X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, X-Men: Days of Future Past filmlerinde ünlü aktrist Halle Berry canlandırdı. Uçabilme ve hava durumunu değiştirebilme yeteneklerine sahiptir.


0 yorum:

Yorum Gönder